The Australian Pink Floyd Show | Sala Palatului, Bucuresti | 5 mai 2018

Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment prezintă, în premieră, în România, THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW 2018, live la București – Sala Palatului, pe 5 mai 2018.
The Australian Pink Floyd este o trupă de rock progresiv și psihedelic, care și-a dedicat întreaga activitate muzicală trupei Pink Floyd. 
Înființată în urmă cu 30 de ani, în Adelaide - Australia, The Australian Pink Floyd a susținut de-a lungul timpului show-uri memorabile în peste 35 de țări de pe tot mapamondul, la care au asistat mai mult de 4 milioane de spectatori.
În prezent, trupa are în componență 11 membri, dintre care 3 sunt cei mai longevivi și chiar fondatori: Steve Mac - vocal și chitară, Colin Wilson – chitară bass și vocal, și Jason Sawford – clape.
Show-ul pus în scenă de The Australian Pink Floyd este unul inspirat din cele realizate de Pink Floyd și se bazează pe lumini, animații și stereograme laser 3D, care să impresioneze publicul spectator. De altfel, este prima trupă din lume care a introdus, în 2011, stereogramele 3D în show-uri.
Odată cu aniversarea de 30 de ani, The Australian Pink Floyd Show 2018 oferă ocazia fanilor români să se bucure de muzica celebrei trupe Pink Floyd într-un spectacol unic.

Biletele pentru show-ul de la București se pun în vânzare miercuri, 24 ianuarie 2018, începând cu ora 14:00 în rețeaua Eventim și pewww.eventim.ro și vor avea următoarele prețuri:

VIP – 310 RON
Categoria I – 270 RON
Categoria II – 220 RON
Categoria III – 170 RON
Categoria IV – 90 RON

 

Sursa: Facebook.com / The Australian Pink Floyd Show <<< Vezi aici mai multe detalii despre acest eveniment.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Cauta in site

Vezi concertele lunii