Headlineri Summer Well Festival 2018

 

Summer Well 2017 la Domeniul Știrbey | 12 - 13 august

Premieră națională: Kings of Leon concertează pe Arena Națională, află totul despre concert și cumpără bilete!

 

Cea de-a şaptea ediţie a festivalului Summer Well va avea loc pe Domeniul Știrbey în weekendul 12-13 august 2017. În fiecare zi vor concerta câte 5 trupe, iar porțile festivalului se vor deschide în fiecare zi la ora 15:00. Primele nume confirmate sunt InterpolBirdy, Metronomy, The Kills și Nothing But Thieves.

 

Abonamente Summer WellAcces General: 195 lei + taxe = 210,60 leiLine-up Summer Well 2017InterpolBirdyMetronomyThe KillsNothing But ThievesTransportul la Summer Well 2017

 

Festivalul Summer Well se bucură de funcționarea unei linii speciale RATB, care face legătura între București și Domeniul Știrbey. Autobuzele au plecarea din stația Muzeul Țăranului Român (în spatele Muzeului Antipa din Piața Victoriei) și circulă fără oprire până la Domeniul Știrbey din Buftea. Linia de transport va funcționa  începând cu ora 14:30, din 15 în 15 minute (cu aproximație). Durata unei călătorii este de aproximativ 30 minute, tariful fiind de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic (7 lei dus-întors pentru cei fără).

 

Ultimul autobuz va pleca spre Domeniul Știrbey la ora 20:30.

 

Întoarcerea de la Summer Well: Plecarea din Buftea se va face din stația amenajată lângă Domeniul Știrbey. Autobuzele vor pleca după terminarea concertelor (linia de transport dedicată nu este una cu program de funcționare în continuu) și vor face mai multe drumuri intre Buftea și București.

 

Cei care vor să ajungă cu automobilul personal pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogoșoaia sau Corbeanca. În Buftea există spații de parcare amenajate. O parte dintre acestea (aproximativ 350 locuri de parcare) se găsesc chiar în apropierea Domeniului Știrbey. Pe lângă acestea, cei care vin cu mașinile vor putea parca pe străzile din apropierea Domeniului.

 

Reguli de acces la Summer Well 2017

 

Spectatorii nu vor putea intra la festival cu vreun element din listă:

 

mâncare, băuturi, sticleanimale de companieaparate de înregistrare audio-videoaparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil)umbreleartificii, materiale toxicearme, cutițe, lanțuri, obiecte periculoase, spray paralizantcăști de motocicletă sau bicicletădroguri

 

Spectatorii pot intra la festival cu aparate foto compacte (cu obiective nedetașabile).

 

Accesul copiilor la Summer Well

 

Copiii cu vârsta sub 12 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de părinți cu bilete (un părinte cu bilet poate intra gratis cu un singur copil).

 

 

 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

More in this category:

 

Gaseste-ne pe facebook

 

 

Cauta in site

Vezi concertele lunii